DEVOTIONALE

Devoțional | Ai răbdare!

Arată-mi căile Tale ca să Te cunosc . (Exodul 33:13a)


Când petreci timp cu Dumnezeu, ceva se schimbă în mod vizibil. Devii mai calm, oamenii se pot înțelege mai bine cu tine, esti mai bucuros și statornic, indiferent de situație. Să ai timp de calitate cu Dumnezeu este o investiție care dă roade bogate. Începi să înțelegi ce Îi place și ce Îl supără. Ca și cu orice prieten, cu cât petreci mai mult timp cu Dumnezeu, cu atât devii mai mult ca El.

Petrecerea timpului cu Dumnezeu te determină să devii mai sensibil la dragostea pe care El vrea să ți-o arate, atât ție, cât și celorlalți. Conștiința te avertizează când vorbești cu cineva într-un mod care nu-I face plăcere. Inima ta se întristează când El Se întristează și te rogi repede: „O, Doamne, îmi pare rău. Te rog să mă ierți”. Imediat dorești să îți ceri scuze persoanei pe care ai jignit-o și să descoperi că până la urmă, nu este atât de dificil să spui: „Îmi pare rău, nu am vrut să te supăr”.

Când Dumnezeu i-a spus lui Moise că a găsit trecere în ochii Săi (vezi Exodul 33:12), Moise a înțeles că Dumnezeu îi spunea că poate cere orice îi dorea inima.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14513-devotional-ai-rabdare?fbclid=IwAR1UD2vG4DGFlGG4gnoTw2MrMUvMfegJaggKVIorb0xtAxocoRQBSRRRr6E

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: