DEVOTIONALE

Devoțional | Dumnezeu spune: “Te poți încrede în Mine”

„Știam că sunt în mâna Domnului și că orice s-ar întâmpla, El urma să aibă grijă de mine.”

Ferice de omul care se teme de Domnul! El nu se teme de vești rele, căci inima lui este tare și se încrede în Domnul. (Psalmul 112:1,7)

Dumnezeu ne vorbește uneori prin pacea pe care ne-o pune în adâncul inimii. Uneori te poți confrunta cu situații în care toți cei din jurul tău îți spun să te încrezi în Dumnezeu și să ai pace, dar nu și cum „să faci” asta. Temerile te strigă pe nume, te tulbură și te amenință. Prietenii îți spun: „Totul va fi bine”, dar ți se pare atât de greu de crezut, până când Dumnezeu vorbește în inima ta și îți spune: „Poți avea încredere în Mine. Voi avea grijă de asta. Totul va fi bine.”

În 1989 am mers la medic pentru un control de rutină. El mi-a descoperit un tip de cancer care creștea rapid și a recomandat să fiu operată imediat.

În urma acestei vești, m-am confruntat cu o teamă imensă. Am avut probleme să dorm și au fost momente în care frica m-a lovit atât de tare, încât am simțit că voi ceda. Oricât de mulți prieteni sau membri ai familiei m-au încurajat, m-am luptat cu o frică mare, până când într-o dimineață, în jurul orei 3, Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a spus: „Joyce, poți avea încredere în Mine”.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14512-devotional-dumnezeu-spune-te-poti-increde-in-mine?fbclid=IwAR3IkISz1_8SY3zER23UyNBvi6NBvpMNa_cNbpfVLJ6D5uVZrsvYw_0UWH0

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: