DEVOTIONALE

Devoțional | Încrede-te în Dumnezeu pe deplin

Nu câștigi niciodată când negociezi cu Dumnezeu.

Doamne, în Tine mă încred. (Psalmul 31:1)

Îmi aduc aminte de momentul în care Dumnezeu mi-a spus să renunț la slujba mea cu normă întreagă, unde câștigam foarte bine. El a început să Se ocupe de mine, spunându-mi: „Va trebui să renunți la asta, să stai acasă și să te pregătești pentru slujire.”

Nu am ascultat imediat, deoarece mi-a fost teamă să-mi părăsesc locul de muncă. Până la urmă, de unde știam sigur că Dumnezeu mi-a vorbit? El a continuat să lucreze la inima mea, așa că am încercat, în sfârșit, să negociez cu El, spunând: „Nu voi lucra cu normă întreagă, dar voi lucra cu jumătate de normă.”

Așa că m-am apucat să lucrez cu jumătate de normă, deoarece mi-a fost teamă să mă încred în Dumnezeu pe deplin. Eu și Dave nu aveam venitul la fel de mare ca înainte, dar am descoperit că putem supraviețui cu mai puțini bani. A trebuit să reducem cheltuielile, dar am reușit să plătim facturile. De asemenea, am avut mai mult timp să mă pregătesc pentru slujire. Părea un plan bun, dar nu era planul lui Dumnezeu.

Am învățat că Dumnezeu nu vrea să facă „negocieri” și am ajuns să fiu concediată de la locul meu de muncă cu jumătate de normă. Eram un angajat bun și nu am fost niciodată concediată de la un loc de muncă. Chiar dacă nu mi-a plăcut situația, am ajuns, în cele din urmă, în punctul în care Dumnezeu a dorit să fiu tot timpul – complet dependentă de El.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14466-devotional-incredete-te-in-dumnezeu-pe-deplin?fbclid=IwAR3t7K0HZJAfrDcprXKF_bipCcRJahyoPNp94wGPrTIv1vtvnwRdIVi4sF8

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: