EDITORIALE

Nu te teme, crede numai!

Parcă-l văd strecurându-se prin mulțime, cu inima bubuind și ținându-l strâns de mână. Era singurul său fiu, tot ce-i mai rămăsese pe lume, cel ce-i aducea deopotrivă cea mai mare bucurie și cea mai adâncă spaimă. Nu fusese asa dintotdeauna, până într-o zi când îl găsi răcnind din toți rărunchii, cu o privire hăituită, trântit ca de o mână nevăzută în focul pornit în ogradă. Nu era chip să te împotrivești puterii ce-l stăpânea: se tăvălea pe jos, își dădea ochii peste cap și făcea spume la gură. După o vreme se liniștea și redevenea băiatul lui iubitor. Până când îl apuca iar.

Trecuseră câțiva ani de când pătimea așa și, zi după zi, disperarea creștea tot mai mult în sufletul de părinte. Ce să fac? Unde să mă duc? La cine să caut ajutor? Implorase milă Cerului de multe ori, dar nu aflase răspuns. Auzise că ucenicii vestitului Învățător săvârșesc minuni, dar cu el nu reușiseră nimic.

Asta este șansa mea, își zise mai hotărât ca oricând în viața lui mizerabilă. Trebuie să ajung la El, e Singurul care mă poate ajuta. Își trase fiul de mână mai apring și mai înaintă câțiva pași, când Îl văzu. Venea spre gloata ce-L aștepta, însoțit de trei ucenici și cu chipul strălucind. Cu ultimele puteri, își făcu loc până ajunse în față și se prăbuși hohotind la picioarele lui Isus.

CITESTE MAI MULT: https://www.oglindainimii.ro/nu-te-teme-crede-numai/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: