DEVOTIONALE

Devoțional | Duhul Sfânt ne dă biruință asupra emoțiilor noastre

Putem să experimentăm biruință asupra emoțiilor noastre, supunându-ne Duhului Sfânt și ascultând de înțelepciunea Lui.

Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac. – Ioan 14:16

Inamicul nostru numărul unu sunt emoțiile. În general, avem tendința să fim conduși de modul în care ne simțim, dar trebuie să realizăm că simțămintele sunt capricioase și se schimbă de la o zi la alta. Este necesar să fim atenți să nu urmăm fiecare gând care ne trece prin minte, pentru că gândurile și simțămintele nu ne dictează întotdeauna adevărul.

De exemplu, în timp ce Duhul Sfânt revelează adevărul, muți oameni sunt depresivi pentru că nu pot face față acestui adevăr. Noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre în timp ce ne expunem adevărului, mai degrabă decât să ne scuzăm și să blamăm pe oricine altcineva pentru problemele noastre. Atunci când facem acest lucru și îi cerem lui Dumnezeu să ne ajute, apăsarea de peste noi se ridică și ne simțim ușurați și eliberați.

Putem să experimentăm biruință asupra emoțiilor noastre, supunându-ne Duhului Sfânt și ascultând de înțelepciunea Lui. Isus ne-a trimis Duhul Său ca să ne fie Mângâietor, Sfătuitor, Ajutor, Mijlocitor, Avocat, Cel care ne întărește și rămâne lângă noi pentru totdeauna.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14384-devotional-duhul-sfant-ne-da-biruinta-asupra-emotiilor-noastre?fbclid=IwAR2YqTo2i_8z-TW-q9DXn93Pfoof4GVryeu4JtqPn4boyuW9BtUReIWD16s

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: