DEVOTIONALEEDITORIALE

Sali Sabri: Vocea Lui Dumnezeu

Vocea Lui a adus lumile în ființă și a azvârlit galaxiile în spațiu. Prin glasul Său a creat notele unei scări muzicale și culorile curcubeului. El a vorbit, iar oamenii au scris o carte care a supraviețuit secole întregi și care mai trăiește și astăzi, ca o mărturie puternică a naturii și puterii Lui.

Hristos l-a exprimat personal pe Dumnezeu, într-o formă umană, pe pământul acesta. Prin Vocea Lui a scos draci, a vindecat bolnavi și a înviat morți. Chiar și adversarii Lui, care L-au auzit, au mărturisit că nimeni niciodată nu a vorbit ca EL.

Nimeni nu poate da o descriere completă a glasului Său. Dacă am reuși să stabilim o metodă anume prin care Dumnezeu să comunice cu oamenii, El ne-ar lua oricând prin surprindere inventând alta. Mintea omenească este guvernată prin tipare umane, Dumnezeu ne conduce pe culmi încă nedescoperite.

Proorocul Ilie a căutat glasul Lui Dumnezeu în vânt, în cutremur și foc, dar în acel moment Dumnezeu a ales altă metodă!

Cerul și pământul vor trece, dar Cuvintele Lui nu vor trece! Cuvântul Lui este viu și lucrător, mai ascuțit decât orice sabie.

Cuvântul Marelui Spadasin este Biblia. Fie ca Biserica Lui să fie motivată de Cuvântul Lui, de Sfânta Carte. Alte metode de a-L auzi nu există!

Sali Sabri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: