EDITORIALE

Devoțional | Vital ca și bătaia inimii

În adevăr, cei ce trăiesc după îndemnurile firii pământeşti umblă după lucrurile firii pământeşti; pe când cei ce trăiesc după îndemnurile Duhului umblă după lucrurile Duhului. – Romani 8:5

Ca și credincioși, gândirea corectă este atât de importantă, încât nu putem trăi fără ea, este la fel de vitală precum bătaia inimii noastre. Multe dintre problemele cu care ne confruntăm în viețile noatre își au rădăcina în modelele greșite de gândire, care nu sunt fundamentate pe adevăr.

O gândire corectă este rezultatul unei părtășii personale cu Dumnezeu, prin rugăciune și Cuvânt, în mod regulat. Este important pentru noi să înțelegem că viețile noastre nu vor fi îndreptate până când gândirea noastră nu este îndreptată, deoarece gândurile noastre produc roade. Când tu și cu mine avem gânduri bune, viața noastră produce o roadă bună. Când avem gânduri rele, viețile noastre produc roade pe măsură.

Cu cât Îl slujesc mai mult pe Dumnezeu și studiez Cuvântul Lui, realizez cât de important este pentru mine să fiu conștientă de ce se petrece în mintea mea. Acolo unde ne merge mintea, acolo mergem și noi. A veghea constant asupra gândurilor este singura modalitate prin care vom fi capabili să ne menținem mintea în linie cu Cuvântul lui Dumnezeu și să câștigăm bătălia împotriva vrăjmașului.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14230-devotional-vital-ca-si-bataia-inimii?fbclid=IwAR0UQZmCY9Jq9kkr2sMnowrOtMg8YDZ-zcIkTddD9GOZ1g-zHoSuQ4ODIn4

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: