EDITORIALE

Devoțional | Funia împletită în trei nu se rupe ușor

Și dacă se scolă cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. – Eclesiastul 4:12

Nu este nimic mai bun decât o căsnicie reușită și nimic mai rău decât una nereușită. Căsnicia creștină are menirea de a fi o dovadă vie a două persoane care pot deveni o forță puternică pentru împlinirea voii lui Dumnezeu – atât pentru plăcere, cât și pentru impact în lume.

Totuși, o căsnicie armonioasă este un proces care nu se întâmplă de la sine, indiferent cât de pasionat ești în dragostea ta când te căsătorești.

Când Îl cunoaștem pe Isus și Îl invităm în căminul nostru, relația devine asemănătoare funiei împletite în trei. Este o mare putere în unitatea unui bărbat și a unei femei care Îl au pe Hristos în căsnicia lor.

Fericirea în căsnicie nu este despre a găsi un partener care întotdeauna va face așa cum am dori noi să facă. Este despre doi oameni imperfecți, care se încred într-un Dumnezeu perfect și se conformează voii și scopurilor Lui pentru ei. Acesta este tipul de căsnicie pe care Dumnezeu o poate binecuvânta.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14229-devotional-funia-impletita-in-trei-nu-se-rupe-usor?fbclid=IwAR2k-pj_zkXuUWN7fyNetfPT4Rj2CIescRa9qDfqzhsH9BHLkrpGgdbDGiQ

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: