EDITORIALE

Devoțional | „Tentat” să faci bine

Astfel, dar, cine crede că stă în picioare să ia seama să nu cadă. – 1 Corinteni 10:12

Unul din lucrurile care ne ispitesc pentru a păcătui este o gândire prea înaltă despre noi înșine sau o încredere peste măsură în propriile puteri. O astfel de atitudine este încurajată de vrăjmașul. Astfel, devenim mândri și ne gândim că suntem bine, însă atunci diavolul ne ispitește și cădem în păcat.

Afirmația următoare poate să te șocheze: există și o „ispitire” bună .Trebuie să realizăm că diavolul ne ispitește să facem răul, dar Dumnezeu ne atrage înspre a face binele. De fiecare dată când diavolul așează înaintea ta o opțiune distructivă, Dumnezeu întotdeauna are pregătită una pozitivă.

Atunci când ispitirea pentru a păcătui devine copleșitoare, adu-ți aminte că Duhul Sfânt, care este mult mai puternic decât vrăjmașul, dorește să te copleșească și El, dar într-un sens bun. Dacă Îi vei permite, El dorește să te influențeze pentru a face lucruri mari.

Dumnezeu încearcă să ne salveze viețile. El dorește să ne întărească, astfel încât, fără să conteze ce se întâmplă, noi să fim ascunși, protejați și acoperiți de El. Atunci când Dumnezeu te influențează să faci binele, cel mai bun lucru ce îl poți face este să-L asculți.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14162-devotional-tentat-sa-faci-bine?fbclid=IwAR2cvjEi5kHQG06NDS0ffxH5EVTixe1qdVQ9oytip-oolJQhHiZ3VcUPuUU

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: