EDITORIALE

Devoțional | Primește Duhul Sfânt și puterea de a ierta

După aceste vorbe, a suflat peste ei şi le-a zis: „Luaţi Duh Sfânt!” –Ioan 20:22

Dumnezeu dorește să trăim având o inimă iertătoare. Noi trebuie să alegem de bunăvoie să ascultăm de Dumnezeu și să iertăm orice ofensă, de la cele mici la cele mari, indiferent cât s-ar strădui diavolul să ne otrăvească gândurile cu amărăciune. De obicei este mai ușor de zis decât de împlinit, însă Dumnezeu nu așteaptă să faci acest lucru prin puterea ta.

Nu poți ierta fără puterea Duhului Sfânt. Este prea greu să faci acest lucru prin puterea ta, dar dacă ești dispus cu adevărat, Duhul Sfânt te va ajuta. Trebuie să te smerești și să fii dispus să strigi la Dumnezeu după ajutor.

În Ioan 20:22, Isus a suflat peste ucenici și le-a spus: „Luați Duh Sfânt” iar următoarea Sa instrucțiune a fost despre iertarea oamenilor.

El îți spune și ție același lucru; El dorește să te umple cu Duhul Sfânt și să-ți dea puterea de a ierta, dar tu trebuie să ceri și să primești. Dacă ești dispus, Dumnezeu poate să îți dea puterea să te debarasezi de orice amărăciune și neiertare din inima ta.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14069-devotional-primeste-duhul-sfant-si-puterea-de-a-ierta?fbclid=IwAR3V208uwxJjkktVCHzdI1nStWDg_NlYWS5ImzesgNcAUa8Ur0JECu2hEHA

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: