DEVOTIONALEEDITORIALE

4 beneficii pe care le oferă căsătoria făcută în tinerețe

Amanda Marcotte, o scriitoare feministă renumită pentru faptul că a descris filmele Hallmark drept „propagandă fascistă“, a publicat recent un articol în Salon în care le avertizează pe tinerele femei să nu se căsătorească prea devreme. Folosind scandalul în care a fost implicată Lauren Boebert ca punct de pornire, Marcotte a susținut că: „Un mariaj înainte de vreme nu conferă maturitate și fericire“.

S-ar putea spune asta despre aproape orice, analizează The Federalist.

Nimic în viața aceasta, nici măcar minunata singurătate feministă și eternitatea fără copii, nu „conferă întotdeauna maturitate și fericire“.

Credeți ce vă spune o femeie de 23 de ani care a intrat de puțin peste un an în legământul conjugal: să te căsătorești de tânără este un lucru extraordinar, cu beneficii reale. Iată cinci dintre ele.

1. Prosperitate financiară

--

Căsătoria are sens din punct de vedere financiar, mai ales când ești tânăr. Cuplurile proaspăt căsătorite au, de obicei, venituri duble. Acest lucru înseamnă mai multe economii și, prin urmare, capacitatea de a strânge suficient pentru un avans la o casă sau alte investiții.

Cuplurile cu angajatori diferiți pot alege cel mai bun dintre cele două planuri de asigurare de sănătate. Asigurarea auto și asigurarea pentru locuință sunt mai ieftine, iar cuplurile sunt uneori încadrate într-o categorie de impozitare mai mică decât ar plăti în mod individual soțul cu venituri mai mari.

Citeste mai mult: https://tribuna.us/5-beneficii-pe-care-le-ofera-casatoria-facuta-in-tinerete/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: