ULTIMELE STIRI

Devoțional | Făcând toate lucrurile sfinte

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Unul socoteşte o zi mai presus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui. – Romani 14:5

Ca ucenici ai lui Hristos, trebuie să ne dăm viețile lui Dumnezeu și să căutăm a-I fi plăcuți în toate lucrurile (Coloseni 1:10). Însă cu privire la responsabilitățile obișnuite, din viața de zi cu zi, avem tendința să le privim diferit față de cele pe care le considerăm mai spirituale și care ne fac să ne simțim mai aproape de Dumnezeu, deoarece le considerăm mai „sfinte”.

Trebuie să înțelegem însă, că diferența dintre lucrurile obișnuite și cele sfinte o facem doar în mintea noastră, deoarece realitatea nu confirmă această diferență. Tot ceea ce facem noi este pentru a fi oferit lui Dumnezeu, iar dacă facem un lucru cu o inimă curată, cu dragoste, devine sfânt. Tu poți să împlinești slujbe obișnuite, ca de exemplu să mergi la cumpărături, și va fi o activitate la fel de sfântă ca rugăciunea, atât timp cât faci acel lucru glorificându-L și onorându-L pe Dumnezeu.

Romani 14 este un capitol execelent din Biblie, care aduce libertate în acest domeniu. Interpretarea mea personală a versetelor 4 și 5 este că cineva poate vedea rugăciunea și studiul biblic mai sfinte decât preocupările obișnuite, în timp ce o altă persoană, care este cu adevărat liberă în Domnul, le vede pe toate la fel (toate sfinte) pentru că orice face, face onorându-L pe Domnul.

În loc să-I dăruiești lui Dumenzeu o parte din viața ta, alege astăzi să faci toate lucrurile sfinte, oferindu-le lui Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14066-devotional-facand-toate-lucrurile-sfinte?fbclid=IwAR3sm9-HmCgPdnFOIJloQZLRLzy8FGBkMBAw-5QRsv5nfg4hYeO1G2XYITE

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28994 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: