2020, Biserica și gripa – de Nicolae.Geantă

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu doar anul de grație 2020 aproape a trecut. Ci ani întregi din viața noastră au trecut. Nu știu dacă cineva a reușit să convertească pe toți din juru-i, dar amprentele lăsate de noi între ei au rămas vizibile. Problema este cc fel de amprente? Nicolae Moldoveanu spunea că „omul este o harfă pe care cântă ori Dumnezeu, ori diavolul; este o corabie – cârmuită ori de Duhul Sfânt, ori de duhul păcatului; este un condei – scrie cu el ori mâna adevărului, ori mâna minciunii”

 Sub bulversajul vaccin-antivaccin, mă gândeam în seara asta care ar fi cel mai lucru bun pe care ar trebui să-l învețe Biserica de la acest nedorit Covid19? Și am găsit: viteza de răspândire! Dacă Biserica s-ar răspândi cum s-a extins Covidul…

 Da, biserica trebuie să fie ca gripa: să se transmită și la alții. Mă tem însă că mulți dintr-ai noștrii sunt asimptomatici!

 Mi-am amintit și că misionarul John Geddie a plecat în anul 1848 să predice Evanghelia pe o insulă locuită doar de canibali, unde a găsit doar violenţă şi ură. După 24 de ani de muncă şi jertfă, misionarul a murit, iar prietenii săi au confecţionat o plăcuţă comemorativă pe care au lipit-o pe zidurile bisericii nou înfiinţate de canadian: „În amintirea lui John Geddie. Când a ajuns pe această insulă în 1848 nu era nici un creştin, dar când a plecat la Domnul în anul 1872 pe insulă nu mai era nici un păgân!”

Chiar așa, ce ar scrie prietenii despre activitatea noastră în acest an lovit greu de pandemie?

Nicolae.Geantă https://nicolaegeanta.blogspot.com/2020/12/2020-biserica-si-gripa-de-nicolaegeanta_29.html

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: