Devoțional | Pericolul geloziei

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Căci acolo unde este pizmă şi duh de ceartă, este tulburare şi tot felul de fapte rele. – Iacov 3:16

Mânia provocată de gelozie este printre primele emoții negative menționate în Biblie. Genesa 4 ne spune despre Cain, care l-a omorât pe fratele său Abel, deoarece a fost gelos, până în punctul în care a devenit mânios. Deși fapta lui Cain este una din rezultatele extreme ale geloziei, ne amintește cât de periculoasă poate fi aceasta.

În societatea de astăzi, mulți oameni își raportează valoarea sau importanța în funcție de serviciul lor, statutul social sau poziția în biserică. Din cauza acestei mentalități sunt temători că altcineva ar putea fi promovat înaintea lor. Gelozia îi determină să încerce să fie importanți în ochii oamenilor. Dacă tu te lupți cu acestă atitudine, înțelege că Dumnezeu îngăduie să fii unde ești acum pentru un motiv anume. El are un plan bun pentru viața ta și știe cum ai nevoie să fi pregătit pentru acel plan.

Nu disprețui zilele începuturilor mărunte. Bucuria și împlinirea noastră vin din ascultarea chemărilor specifice pe care Dumnezeu le-a așezat în viețile noastre și nu din gelozie, încercând să împlinești lucruri prin care crezi că-i vei impresiona pe alții. Nu permite geloziei să te acapareze. Încrede-te în Dumnezeu ca să te așeze în locul în care trebuie să fii.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14056-devotional-pericolul-geloziei?fbclid=IwAR3YFZjbEwfKAOQgNHH58_bfpc3pQcfxJ_IVboi-IZ_1jxFr2ZqcG31Fp28

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: