ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Domnule Iohannis, se tot zvonește că se intenționează a se închide din nou Bisericile, de data aceasta de Crăciun

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Domnule Președinte Iohannis,

Domnule Iohannis, se tot zvonește că se intenționează a se închide din nou Bisericile, de data aceasta de Crăciun. Nu vreau să cred că acest zvon este întemeiat, ci doar unul menit să-i întristeze pe credincioși. Dar totuși, dacă cumva aveți pe biroul dumneavoastră vreun plan de a ne închide Bisericile vă rog să nu uitați că Biserica e la fel de importantă pentru milioane de români ca supermarketul pentru alte milioane.

În timp ce unii au ca Templu Mall-ul, unde se înghesuie mii de oameni (de multe ori fără niciun metru între ei), noi avem ca Templu Sfânt Casa de Rugăciune, Biserica. Noi nu putem trăi fără părtășia frățească, iar acest fapt este subliniat de Apostolul Ioan, care a spus așa: “Dar, dacă umblăm în lumină, după cum El Însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii” (1 Ioan 1:6). De aceea credincioșii, care de-a lungul istoriei au fost împiedicați să se întâlnească, au fost dispuși să-și sape galerii imense pe sub pământ unde să se vadă, decât să stea fără părtășia frățească.

Din același motiv “Biserica subterană” din China numără sute de milioane de creștini care riscă zilnic închisoare și chiar moartea pentru a se vedea. De ce atâta “nesăbuință”? Pentru că Biserica nu poate exista fără părtășie. Dacă ne spuneți să mai răbdăm un an, e ca și cum i-ați spune unui bolnav de Covid să reziste fără oxigen câteva luni. Pentru noi Biserica este oxigenul fără de care ne stingem în lumea aceasta toxică, iar moartea sufletului este cu adevărat tragedia, ci nu moartea trupului.

Așadar, Domnule Președinte, vă rugăm lăsați Biserica să fie Biserică, pentru că nu tăierea slujbelor va fi o soluție pentru împiedicarea acestei Pandemii, ci prin tăierea slujbelor Bisericii veți tăia de fapt furtunul prin care curge cel mai mare antidot inclusiv împotriva bolilor, anume credința. Nu uitați că nu suntem doar trup, suntem și suflet și duh. Iar cum Guvernul caută soluții fizice pentru combaterea pandemiei, noi căutăm atât soluții fizice cât și spirituale. Suntem împreună implicați în același război contra acestui virus, noi dăm speranță, iar dumneavoastră, conducătorii, ne oferiți spitale dotate, infrastructură bună și măsuri echilibrate. Împreună, uniți sub credința în Dumnezeu, vom reuși.

Doamne ajută!
Cu prețuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/3452957044752390/?d=n

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28946 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Tony Berbece: Domnule Iohannis, se tot zvonește că se intenționează a se închide din nou Bisericile, de data aceasta de Crăciun

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: