EDITORIALE

Tony Berbece: Când fiii întunericului sunt mai harnici decât fiii luminii

Când fiii întunericului sunt mai harnici decât fiii luminii

Ilie a crezut că e singur și că luptă singur cu un sistem politic și religios corupt. Ahab și Izabela erau combinația perfectă pentru fraudă și dezmăț. Avem și noi în România noastră perechi din acestea care se tot succed la conducere. O Izabelă e acum prin Costa Rica, iar o alta se găsește mereu să vorbească de pe la pupitre nenorocind țara asta.

Dumnezeu îi spune lui Ilie că nu e singur și că mai sunt încă 7000, dar unde erau cei 7000? Nici măcar un nume dintre aceștia nu avem. De ce? Pentru că ei se ascundeau. Azi poți fii un Ilie sau unul din cei 7000, adică tu ești revoltat pe ce se întâmplă în țara asta politic și spiritual, dar nu acționezi niciodată.

Eu vreau să fiu un Ilie, să acționez mereu, să nu tac niciodată. Să tremure Ahab și Izabela când vorbesc, să rostesc o judecată și să se întâmple, să spun păcatului pe nume, să numesc spurcăciunea spurcăciune și sfințenia sfințenie. Pune mâna și acționează. În poza de mai jos avem o dovadă în care cei 7000 tac, iar urmașii Izabelei vorbesc.

Nu tremura pentru că cine este în tine este mai tare decât cel care este în lume!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1671753962872716

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: