ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Multumire

,,Multumiti totdeuna lui Dumnezeu Tatal pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos” Efeseni 5:20.

Saptamana trecuta am fost plecata in afara tarii si am avut mai mult timp de meditate si ma gandeam cand I-am multumit Domnului pentru ce-a facut pentru mine pe nume… Am multumit eu pentru incercari? Am multumit Domnului pentru momentele si evenimentele triste? Am multumit ca in nopti de suferinta a fost acolo pentru mine, chiar daca nu L-am vazut?

Stiti ma gandeam de ce nu multumim Domnului, de ce nu ne facem timp sa Ii multumim pentru tot ce ne da. Stiti ma gandeam de ce majoritatea lumi vine si doar sa cand au nevoie de ajutor. Dupa ce-L primesc uita sa mai multumeasca, asa suntem de multe ori si noi, ca si cei 9 leprosi, uitam sa mai multumim de ajutor.

Anul trecut ganditi-va, ati multumit Domnului pentru ce v-a dat, chiar si pentru lucrurile marunte ce ti s-au intamplat. Daca nu ai facut-o fa-o in anul acesta care ne sta inainte cu portile deschise si cu poteci noi de calcat, dar umbla cu Domnul pe acolo si multumeste-I pentru clipele pe care le petreci cu El, sunt cele mai importante momente. Incearca sa multumesti pentru acele clipe si incearca sa nu le pierzi din vedere. Este o melodie care spune: ,,Pentru zambet, speranta si raza de soare pe a mea carare/Pentru tot ce Tu imi dai: Multumesc”. O alta spune: ,,Smerit de-ndurarea ce mi-ai oferit Multumesc Isuse, viata noua mi-ai daruit!”

Nu uita sa-I multumesti ca te iubeste cu o iubire vesnica si esti tot ce vrea cu tot cu imperfectiunile tale. Cand nu gasesti motive de multumire, uita-te in trecut, in viata ta si ai sa vezi ca ai zeci de motive  ca sa Ii multumesti, daca ar fi sa le scrii ai umple caiete, doar gandeste-te de cate ori te-ai simtit cand credeai ca nimeni nu e langa tine si ca nimanui nu-i pasa de tine, El ti-a aratat ca este langa tine, El ti-a aratat ca este de ajuns. Fiti multumitori, aveti motive,cand te trezesti multumeste-I pentru aceasta noua zi! Va fi foarte bucuros ca tu comunici cu El de cand te trezesti.

--

,,Multumirea vine cand intelegem ca ceea ce ne da Dumnezeu,este mai bun decat ceea ce ne dorim noi.”

Stiu ca am mai scris aceasta, dar cred ca fiecare incepem sa uitam sa multumim lui Dumnezeu, ceea ce nu e bine, va indemn, dar sa fim cu bagare de seama sa fim receptivi si sa ii multumim pt toate lucrurile si pentru bucurii si pentru incercari, prin intristarea fetei, inima se face mai buna — Eclesiastul 7:3

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

--

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

Banner LIFE/

-

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: