Preşedintele Uniunii Baptiste acuză DSP că se amestecă ilegal în organizarea bisericilor: ‘DSP NU este o prescurtare de la Duhul Sfânt Prezent’

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Pastorul Viorel Iuga, preşedintele Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, acuză Direcţia de Sănătate Publică de implicare ilegală în doctrina, închinarea şi organizarea bisericilor. Iuga afirmă că orice astfel de ingerinţe, din partea DSP sau a Poliţiei, vor atrage răspunderea legală a reprezentanţilor acestor instituţii, cât şi răspunderea în faţa lui Dumnezeu. Pastorul afirmă că în biserici se respectă legea, nefiind nevoie de asemenea intervenţii abuzive ale DSP.

De o perioadă încoace aud tot mai frecvent: ”ne-a sunat DSP-ul și ne-a spus…”, ”am primit o scrisoare de la DSP în care ni se cere…” Ca să mă asigur că nu greșesc m-am informat și am aflat că DSP-ul NU este o prescurtare pentru DUHUL SFÂNT, ci este aceeași instituție cunoscută de noi: Direcția de Sănătate Publică. Lămurindu-mă cu identitatea și cu atribuțiunile legale ale instituției m-am întrebat: și ce are DSP-ul de-a face cu biserica și cu închinarea ei? De când Direcția de sănătate publică a unui județ are atribuțiuni legate de doctrina, de închinarea și de programul unei biserici? În mintea mea, există cel puțin două explicații.

Prima, DSP își arogă dreptul de a se amesteca în mod ilegal în doctrina, închinarea și în organizarea bisericilor din momentul în care autoritățile centrale și-au permis să încalce legile internaționale și naționale cu privire la drepturile omului în general și la libertatea religioasă în particular.

citeste mai mult: https://www.stiripesurse.ro/presedintele-uniunii-baptiste-acuza-dsp-ca-se-amesteca-ilegal-in-organizarea-bisericilor-dsp-nu-este-o-prescurtare-de-la-duhul-sfant-prezent_1532739.html?fbclid=IwAR2MVCvwlBxipvPqYUppCeV7rEvrgBfcZ_l9GYUZ4sBEe8W45R-fw4SmsxQ

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: