EDITORIALE

Opoziţie în PSD la legalizarea parteneriatelor civile. Adevărata miză: adopţiile de copii în cuplurile homosexuale

La mai puţin de 24 de ore după eşecul referendumului pentru modificarea definiţiei căsătoriei în Constituţie, ministrul Victor Negrescu a anunţat un proiect lege privind parteneriatele civile, inclusiv între persoane de acelaşi sex. Alţi reprezentanţi ai Coaliţiei PSD-ALDE, cum ar fi deputatul Florin Manole şi preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au oferit detalii în acest sens. Ar fi vorba despre un proiect realizat de preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, împreună cu Accept, o organizaţie pro-LGBT. Conţinutul unui asemenea parteneriat ar urma să fie foarte apropiat de cel al căsătoriilor, cu deosebirea că persoanele de acelaşi sex aflate în parteneriat nu vor putea adopta copii.

Ideea legalizării parteneriatelor civile nu este însă pe placul tuturor reprezentanţilor Coaliţiei PSD-ALDE. Senatorul Titus Corlăţean, fost ministru de Externe şi de Justiţie, face apel la un dialog amplu în partid de această temă şi dezvăluie posibilele consecinţe ale unei asemenea legalizări.

https://www.stiripesurse.ro/opozitie-in-psd-la-legalizarea-parteneriatelor-civile-adevarata-miza-adoptiile-de-copii-in-cuplurile-homosexuale_1295390.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: