EDITORIALE

Creștinii nu trebuie să dispere dacă Biden câștigă, pentru că Dumnezeul nostru nu este Guvernul

Motivul pentru care ne continuăm cu bucurie viața de zi cu zi este că ne punem speranța într-un Salvator etern. Nu avem nevoie de o săptămână liberă de la școală sau de la locul de muncă pentru a jeli rezultatul alegerilor. Bucuriile noastre zilnice nu și-au pierdut sensul. Aceasta este concluzia Ellei Reynolds de la The Federalist. 

În noaptea alegerilor, ne-am înghesuit în jurul televizorului, eu și o duzină de prieteni de la facultate, într-un mic apartament deasupra casei profesorului nostru de administrație publică. Aerul nocturn din Virginia care se strecura prin fereastră venea în ajutorul slabei unități de aer condiționat și cineva sprijinise televizorul cu trei picioare cu un teanc de manuale.

Toată lumea urmărea hărțile colorate de la televizor în timp ce-și schimbau culorile, iar noi huiduiam prezentatorii CNN, care vorbiseră non-stop în cea mai mare parte a celor două ore.

Când Trump a început să câștige voturi în Pennsylvania, toată lumea a aruncat o privire spre cei trei din cameră originari din PA. „Tocmai au ieșit toți republicanii de la serviciu“, a spus unul, fiul unui pastor din Pittsburgh. Am râs cu toții.

Dar gluma lui mi-a rămas în memorie. Mi-am imaginat acel grup amorf de republicani din Pennsylvania care își vedeau de treaba lor, serveau clienții, schimbau zâmbete, zdrăngăneau farfurii în bucătărie. Votau cu mândrie și apoi își continuau responsabilitățile zilnice față de oamenii din jur.

CITESTE MAI MULT: https://tribuna.us/crestinii-nu-trebuie-sa-dispere-daca-biden-castiga-pentru-ca-dumnezeul-nostru-nu-este-guvernul/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: