EDITORIALE

Devoțional | Nu ceda în fața fricii

Domnul zisese lui Avram: „Ieşi din ţara ta, din rudenia ta şi din casa tatălui tău şi vino în ţara pe care ţi-o voi arăta.” – Geneza 12:1

Biblia ne vorbește despre Avraam, un om care s-a încrezut în Dumnezeu în ciuda temerilor personale.

Cum te-ai simți dacă Dumnezeu ți-ar spune să-ți părăsești casa, familia, tot ce îți este familiar  și să pleci spre o destinație necunoscută? Plin de frică? Exact acest lucru i-a spus Dumnezeu lui Avraam să facă – iar aceasta l-a speriat. Cuvintele pe care i le-a spus Dumnezeu au fost: „Nu te teme!”

De multe ori ne gândim că, pentru a face ceva, ar trebui să stăm și să așteptăm până nu mai simțim nicio teamă, însă procedând în felul acesta, este posibil să împlinim puține lucruri pentru Dumnezeu, pentru alții și chiar pentru noi înșine. În ciuda fricii pe care o resimțea, Avraam a trebuit să pășescă în credință și ascultare de Dumnezeu.

Dacă Avraam ar fi îngenuncheat în fața fricii, nu și-ar fi împlinit niciodată destinul de a deveni ceea ce Dumnezeu a intenționat pentru el – tatăl multor neamuri.

A ceda în fața fricii alterează planul lui Dumnezeu pentru viața ta, așa că, fă ceea ce El vrea să faci, chiar dacă îți este teamă. La fel ca Avraam, vei descoperi că răsplata este mare. https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13771-devotional-nu-ceda-in-fata-fricii?fbclid=IwAR1J2yHk1N-NvIxiNsg3FV_7K4gApXm3zGxB0nkas4uyELMeQ7o9JY-20tI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: