EDITORIALE

Devoțional | Urmărind cunoștința adevărată

Cât despre mine, fraţilor, când am venit la voi, n-am venit să vă vestesc taina lui Dumnezeu cu o vorbire sau înţelepciune strălucită. Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos, şi pe El răstignit. – 1 Corinteni 2:1-2

Mulți creștini suferă pentru că sunt mult prea ocupați căutând cunoașterea pământească în detrimentul Cuvântului lui Dumnezeu. În cartea prorocului Osea (4:6), Domnul a spus: „Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință…”

Apostolul Pavel a fost un om educat, cu bogate cunoștințe pământești. El se credea mai bun decât alții și chiar a căutat să omoare creștini, însă Dumnezeu a avut alt plan pentru Pavel. Domnul s-a descoperit lui Pavel într-un mod în care viața lui a fost schimbată pentru totdeauna.

Când el a realizat că, a căuta cunoștința pământească, nu se compară cu importanța cunoașterii spirituale, a decis să o caute doar pe cea din urmă.

La fel ca Pavel, avem nevoie să realizăm cât de important este să învățăm lucrurile spirituale. În loc de a le căuta pe cele pământești, de a ne umple mințile cu lucruri care, până la urmă, nu contează, avem nevoie să studiem, să medităm și să ne umplem mintea de Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă pot spune din propria experiență că a cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu îți schimbă viața. Cum l-a transformat pa Pavel în unul din cei mai puternici creștini ce a trăit pe pământ, la fel te poate transforma și pe tine, pentru a te conduce în destinul minunat pe care îl ai în Hristos.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13718-devotional-urmarind-cunostinta-adevarata?fbclid=IwAR1DdJus4TcuklaSFCwObup8Apoy1lXDnYsap0nlgSgZuh-bK0AvrmOfI9Y

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: