EDITORIALE

CORONAVIRUS. Nu căuta profit în nenorocire

În timp ce autoritățile încearcă să pună stavilă răspândirii noului coronavirus și să reducă pe cât posibil numărul persoanelor infectate, unii profită de această situație de criză generată de pandemie, anunță Sputnik.md. Ce spune Biblia despre cei care caută profit în pandemie, caută să se îmbogățească în vremuri de nenorocire. Împărtășesc câteva gânduri din Sfintele Scripturi cu privire la această situație.

Cel rău caută profit în pandemie, în timpuri grele

Biblia scrie astfel:

Cine oprește grâul este blestemat de popor, dar pe capul celui ce-l vinde vine binecuvântarea. (Proverbe 11:26)

Acest verset se referă la circumstanțe de foamete, când oamenii care comercializau grâul îl opreau până oamenii ajungeau la disperare ca să-l vândă atunci cu un preț mult mai mare. Biblia spune despre acești oameni în continuare:

Cine urmărește binele își câștigă bunăvoință, dar cine urmărește răul este atins de el. Cine se încrede în bogății va cădea, dar cei neprihăniți vor înverzi ca frunzișul. Cine-și tulbură casa va moșteni vânt, și nebunul va fi robul omului înțelept! (Proverbe 11:27-29)

Prin astfel de fapte despre care am menționat în introducere, căutând profit în pandemie, în vremuri de nenorocire, oamenii nu fac altceva decât să-și tulbure casa. Nu poți să-i numești altfel decât nebuni pe astfel de oameni, așa cum îi numește Scriptura.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: