EDITORIALE

Devoțional | Când progresul este încet

Ba mai mult, ne bucurăm chiar şi în necazurile noastre; căci ştim că necazul aduce răbdare… – Romani 5:3

Este important să ne reînnoim gândirea, dar este bine să realizăm că acest proces va avea loc pas cu pas. Nu fiți descurajați dacă procesul pare că se derulează încet și nici atunci când mai aveți zile proaste. Ridicați-vă, scutura-ți praful și porniți din nou.

Când un bebeluș învață să meargă, cade de multe ori înainte să-și dezvolte abilitatea de a merge fără să se poticnească, însă bebelușul este perseverent. Poate că plânge atunci când cade, dar se ridică și încearcă din nou.

Este la fel când înveți să îți schimbi gândirea. Te lupți, te împiedici, cazi, dar Dumnezeu este întotdeauna acolo să te ridice. În loc să fii frustrat, amintește-ți ce spune Biblia; chiar procesul aceasta demonstrează că duci lupta cea bună a credinței.

Vor fi zile când nu vei reuși să faci totul bine, zile când gândirea ta este negativă, însă nu te opri! Dumnezeu va schimba pas cu pas gândirea ta, dacă tu nu vei renunța să Îl cauți.

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13613-devotional-cand-progresul-este-incet?fbclid=IwAR3aMlNtnSsNQ3y-iPCrx02lbG86xFFtl6SYCc1t0s6gBRAsso832szwB_c

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: