EDITORIALE

Franklin Graham: Încercarea Papei Francisc de a face din homosexualitate un lucru normal înseamnă să spui că Sfintele Scripturi sunt false.

Aflăm de pe fluxurile de știri că Papa Francisc a spus într-un nou documentar că „homosexualii au dreptul de a face parte dintr-o familie” și solicită adoptarea de parteneriate civile pentru cuplurile de același sex. Aceste comentarii ale Papei mi se par de neimaginat, în lumina Cuvântului lui Dumnezeu.

Biblia ne învață că, atunci când Dumnezeu a creat rasa umană, „a făcut parte bărbătească şi parte femeiască și i-a binecuvântat…” (Geneza 5:2). Prima familie era formată dintr-un bărbat, ca soț, și o femeie, ca soție, alături de copiii lor. Așa definește Dumnezeu cea mai de importantă componentă socială a umanității, și anume familia. Biblia arată clar că Dumnezeu dezaprobă faptul că „femeile lor au schimbat întrebuințarea lor firească într-una care este împotriva firii; tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții…” (Romani 1: 26-27).

Sfintele Scripturi sunt clare – dragostea lui Dumnezeu este pentru toți oamenii. El ne iubește pe toți, în ciuda alegerilor noastre, care încalcă standardele Lui. Expresia „toți au păcătuit…” (Romani 3:23) mă include și pe mine. Însă Vestea Bună este că Isus Hristos a venit pe acest pământ pentru a-i salva pe cei păcătoși, luând păcatele noastre asupra Lui pe cruce. A murit, a fost îngropat și Dumnezeu L-a înviat la a treia zi. Pentru a putea fi mântuiți, Dumnezeu ne cere să ne pocăim de păcatele noastre, iar asta înseamnă să ne întoarcem de la respectivele păcate, să le părăsim și să ne punem încrederea în Fiul Său, Isus Hristos, care a luat asupra Lui pedeapsa pentru păcat.

Încercarea Papei Francisc de a face din homosexualitate un lucru normal înseamnă să spui că Sfintele Scripturi sunt false, că păcatele noastre nu contează cu adevărat și că putem continua să trăim în ele. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci moartea, îngroparea și învierea lui Isus Hristos n-ar fi necesare. Nimeni nu are dreptul sau autoritatea de a banaliza jertfa lui Hristos în interes personal.

Da, Dumnezeu ne arată clar că ne iubește și că vrea să facem parte din familia Sa, dar ne spune și cum se poate întâmpla asta. Biblia spune: „Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare” (Fapte 3:19).

Vreau ca toată lumea să știe adevărul și să găsească pacea care vine numai din predarea deplină a vieții noastre în mâna Lui și sub autoritatea poruncilor Lui. Consecința unei inimi nepocăite și necredincioase este, de asemenea, clară în Cuvântul lui Dumnezeu – moartea veșnică. Dacă nu ne pocăim și nu primim oferta Lui de iertare, predându-ne viața sub autoritatea Lui, vom petrece eternitatea într-o altă familie, familia celor condamnați pentru păcatele lor.

Franklin Graham

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: