EDITORIALE

Devoțional | Cel mai mare dar pe care îl poți face

Fiţi, dar, milostivi cum şi Tatăl vostru este milostiv. – Luca 6:36

Mila este un dar extraordinar. Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât sunt mai uimită. Mila eliberează binecuvântare nemeritată și împiedică pedeapsa meritată. Este cel mai mare dar pe care tu îl poți face cuiva.

Isus a venit pe pământ și ne-a dăruit mila Sa, astfel că și noi trebuie să învățăm să o dăruim altora. Prin exemplul Său, Isus ne mai învață să-i iubim pe dușmani și să ne rugăm pentru ei, să fim prietenoși cu cei care nu ne tratează cum ne-ar face plăcere să fim tratați. Ni se spune să dăruim și să avem grijă de săraci și de cei care niciodată nu ne vor putea răsplăti.

Putem face daruri celor care, la rândul lor, ne vor dărui înapoi, dar suntem mult mai binecuvântați când alegem să dăruim celor care nu ne pot răsplăti – iar aceasta înseamnă că dăruim milă. 

Cel mai mare dar al tău pentru Dumnezeu este să devii tot mai mult ca Isus. Poți face aceasta tratându-i pe cei din jurul tău la fel cum a făcut Isus cu tine. Oferă-le oamenilor cel mai mare dar pe care l-ar putea primi vreodată de la tine – mila.

--

Citeste mai mult :

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura