EDITORIALE

Se poate: Netflix pus sub acuzare în Texas!

O știre parcă ireală: pe 23 septembrie un juriu texan a pus Netflix sub acuzare pentru promovarea lascivității și a indecenței privind minorii.
[https://thefederalist.com/2020/10/06/texas-grand-jury-indicts-netflix-for-child-porn-depicted-in-cuties-film]
Punerea sub acuzare a fost cauzată de lansarea de către Netflix a filmului Cuties la începutul lunii trecute.

Despre Cuties am postat la sfârșitul lui august, un comentariu intitulat „Păcatele lui Netflix”:
https://crestintotal.ro/2020/08/26/peter-costea-pacatele-lui-netflix/

În timp ce „progresiștii” sărbătoreau sexualizarea minorelor prin intermediul filmului Cuties, conservatorii au făcut altceva: au dat Netflix în judecată penal.

Conform unui document oficial înregistrat într-un tribunal de district din Texas, pe 23 septembrie un grup de jurați („grand jury”) a pus Netflix sub acuzare. Acuzația oficială este „Netflix knowingly promoting visual material which depicts the lowed exhibition of the genitals or pubic area of a clothed or partially clothed child who was younger than 18 years of age at the time the visual material was created, which appeals to the prurient interests in sex and has no serious literary, artistic, political, or scientific value”

În românește, acuzația ar putea fi tradusă, în general: „promovarea cu cunoștință de material vizual care portretizează expunerea indecentă a organelor genitale ori a părții pubice a unui copil acoperit ori doar în parte acoperit care a avut vârsta de mai puțin de 18 ani când materialul vizual a fost creat, și care sunt desemnate să stârnească sentimente lascive pentru relații sexuale și fără să aibă nicio valoare serioasă de ordin literar, artistic, politic ori științific”.

Păcatele lui Netlix. Titlul comentariului meu din august pare să fi fost inspirat și bine intuit. Asta este o dovadă a unei gândiri conservatoare. Netflix a păcătuit. Urmează să vedem dacă și când Netflix va fi găsit vinovat de păcatele lui, care va fi sentința, și cine exact de la Netflix va ajunge după gratii.

IMPORTANT: Am lansat Alianța Renașterea Națională, un partid politic născut în anul pandemiei, în contextul unor dificultăți practic insurmontabile. Una din valorile pe care eu le-am promovat, iar acum le promovăm ca partid politic ARN, este protejarea copiilor de murdăriile care bântuie în spațiul virtual și cel public. Ne opunem sexualizării copiilor. Pentru a putea proteja efectiv copiii și victimele revoluției sexuale, este nevoie să ne puneți în Parlament.

Pentru a ajunge în Parlament, avem nevoie de sprijinul vostru. Avem nevoie de peste 100.000 de semnături valabile în cel mai scurt timp. Vă rugăm să ni le dați. Le puteți da online ori fizic pe tabele.

Semnăturile online pot fi date aici: https://aliantarenastereanationala.ro/semneaza

Tabelele pentru semnături fizice pot fi descărcate aici:
https://aliantarenastereanationala.ro/formulare

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: