EDITORIALE

Devoțional | Asumă-ți responsabilitatea pentru propria fericire

Am ajuns să cunosc că nu este altă fericire pentru ei decât să se bucure şi să trăiască bine în viaţa lor. – Eclesiastul 3:12

O altă lecție importantă pe care am învățat-o este că nu mă pot baza pe altcineva pentru a mă face fericită. Dumnezeu ne-a dat abilitatea de a ne asuma responsabilitatea pentru propria fericire.

O mulțime de oameni nu sunt fericiți până când o anumită persoană nu se comportă într-un anume fel sau până când o anumită situație nu se desfășoară în modul în care ei doresc. În fiecare zi permitem ca fericirea noastră să depindă de alte persoane sau de situații când, de fapt, Dumnezeu dorește ca noi să ne găsim fericirea în El.

A fost un timp când eram nemulțumită dacă a doua zi după una din conferințele noastre, soțul meu, Dave, mergea să joace golf. Eu doream să vină cu mine la cumpărături sau să vizionăm împreună un film. Însă Domnul mi-a aratăt că avem moduri diferite de a ne relaxa.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13445-devotional-asuma-ti-responsabilitatea-pentru-propria-fericire?fbclid=IwAR2VnNNgfiWFrojyrK_FbuAW5jIOJSF8xRbKvmIquaGR2_7YmbEUFIYxIxg

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: