EDITORIALE

Sufar de o boală foarte gravă! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

In luna octombrie Librăria Maranatha vine în fața dumneavoastră cu o noua strangere de fonduri pentru un alt caz de boală gravă care produce multă durere unui copilaș.

De data aceasta este vorba despre Ilinca Nistor, o fetiță scumpă din București care la doar 2 anișori suferă de o boală cumplită, epidermoliza buloasa. 

Boala aceasta genetică este incurabilă, iar pentru o viață cât mai aproape de normal, Ilinca are nevoie zilnic de pansamente și de creme speciale care să îi aline din dureri și să îi îngrijească rănile.

Încă de la naștere trupul fetiței a fost plin de răni deschise suferința făcând parte din viața ei încă de când venit pe lume, iar acum trupușorul ei este
plin de bule care se sparg și se transformă în răni deschise. Orice atingere sau zgârietură ii provoaca beșici care se transformă apoi in răni.


E foarte greu pentru Ilinca mai ales pentru că vârsta de 2 anișori la copii e o vârsta a descoperirilor și un timp pentru joacă și explorare așa că micuța ajunge ca mânuțele și coatele să le aibă cele mai afectate de rănile deschise. 

Ilinca nu se poate juca normal ca și alți copii pentru că riscă mereu să se rănească așa că trebuie supravegheată in permanență cu extrem de multă grijă.


Rănile micuței trebuie zilnic îngrijite cu creme preparate in farmacie și cu bandaje speciale. În plus, pentru că are mereu răni pe corp pierde sânge, așa că, este nevoită să urmeze tratamente cu vitaminte.

Lună de lună suma pentru tratamentele Ilincăi se ridică la peste 5000 ron. Părinții nu își permit aceste tratamente așa că fiecare bănuț donat este un ajutor
extraordinar și îi oferă Ilincăi o viață cu mai puțină durere. Ilinca are nevoie de noi toți!

Ilinca are nevoie să îi fie pansate rănile. AJUTĂ ȘI TU!


CUM POȚI SĂ O AJUȚI ȘI TU PE ILINCA?


1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către ILINCA și familia ei.


Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-o in acest fel si pe Ilinca. De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz.

Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.


2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă.

Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru ILINCA.

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: