ANUNTURIEDITORIALE

De ce voi spune „DA” la REFERENDUM in data de 7 Octombrie?

De ce voi spune „DA” la REFERENDUM in data de 7 Octombrie?

Mai bine de 83-85% din populatia Romaniei, care se numeste inca un popor crestin, sustine casatoria intre un Barbat si o Femeie, defapt asta vom vota la referendum, pe data de 6-7 Octombrie. Si eu voi spune „DA” pentru Romanie de maine. Spun „DA” la vot pentru ca imi doresc generatii sanatoase si curate. Spun „DA” la vot pentru binele copiilor nostri.

Acest act al casatoriei ii apartine lui Dumnezeu si bisericii, de aceea biserica trebuie sa-si manifeste aceasta dorinta prin vot. Iar Cultele din Romania, astazi ca niciodata, s-au unit si sunt in acelasi gand pentru apararea familiei, care este compusa dintr-un Barbat si o Femeie.

Nu-mi doresc ca pruncii nostri sa vada barbati sarutandu-se pe strada, cum se intampla in multe tari din diaspora. Ei nu pot naste copii si nu-mi doresc sa fie luati pruncii nostri si dati lor. Nu-mi doresc ca si copiii nostri sa primeasca astfel de invataruri la scoli sau gradinite. Cum ar fi ca pot fi si femei daca ei sunt barbati. Cum deja se invata in multe tari din Europa. Tu te-ai nascut pentru ca mama ta s-a iubit cu tatal, iar tu esti rodul iubirii lor.

Cei ce sunteti plecati peste hotare sa va strangeti un banut, oare este bine ca acolo este legalizata aceasta lege? Oare nu va chinuiti sufletul acolo? Vreti ca si in Romania sa fie la fel? Sa nu lasam imoralitatea sa inlocuiasca valorile acestui popor, nu traim cum ne impun unii si altii, care sunt o minoritate, ci traim asa cum am fost educati, cu valori bine definite. Nu-mi doresc o astfel de Romanie, nu-mi doresc sa fie Dumnezeu scos din scoli si alungat din biserici.

Imi doresc o paine sanatoasa si un popor cu o coloana vertebrala care apara valorile si moralitatea cetatenilor Romani. ROMANIA TREZESTE-TE!!! si vino sa votezi viitorul copiilor tai!

Am zeci de motive pentru care spun inca un „DA” convins la vot. VINO SI TU!

Cu drag, Daniel Popescu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: