EDITORIALE

Devoțional | Ai grijă de trupul tău

Căci ați fost cumpărați cu un preț. Proslăviți, dar, pe Dumnezeu în trupul și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. – 1 Corinteni 6:20

Unii dintre noi nu au învățat să se iubească în așa fel încât să aibă grijă de trupul lor. Pentru cei care au nevoie de o schimbare, trebuie să confruntăm cele trei mari obstacole care stau în calea unei vieți sănătoase:

– Nu știm cum să avem grijă de trupul nostru.Diete greșite, lipsă de informare, mâncare procesată, fast-food – toate acestea au adus confuzie cu privire la ceea ce înseamnă o dietă, a consuma hrana potrivită și cantitatea potrivită de mâncare.

– Înțelegerea noastră cu privire la trup este denaturată de mass-media și reclame. Suntem bombardați cu idealuri nerealizabile cu privire la frumusețe, în timp ce, pe de altă parte, obezitatea este atât de prezentă, încât este considerată normală. Avem nevoie să redescoperim cum arată o persoană sănătoasă.

– Exercițiile fizice sunt aproape înlăturate. Am inventat atât de multe facilități care ne fac să trăim evitând complet orice exercițiu fizic. Nu mai mergem pe jos nicăieri dacă nu este neaparată nevoie. Însă adevărul este că bunăstrea trupului nostru este în strânsă legătură cu exercițiile fizice pe care le facem.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13443-devotional-ai-grija-de-trupul-tau?fbclid=IwAR2322jI8p-xLSiI7v6Iirv97a33MFftzcK5NEHCsb79mQdvbmekr2IOlc0

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: