EDITORIALE

Devoțional | Ce ar fi fost dacă…?

Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte… – Filipeni 3:13

Ce ar fi fost dacă?

Cu cât o persoană trăiește mai mult, cu atât este mai înclinată să se întrebe: „Ce ar fi fost dacă…?” și să simtă că regretul sau tristețea este cauza acestei întrebări. Vestea bună este că pentru un urmaș al lui Hristos „cum ar fi fost dacă?” nu trebuie să fie un regret cu privire la trecut, ci o provocare captivantă de a vedea viitorul pe care Dumnzeu Îl are pentru ei.

Am auzit despre o biserică unde pastorul a provocat oamenii să facă patru lucruri simple (timp de o lună) pentru a se consacra pentru anul următor. Le-a cerut să se roage în fiecare zi, să postească o zi pe săptămână, să dea zeciuială și să aducă un prieten nemântuit la biserică.

Rezultatul a fost că au experimentat o revelație fără precedent: prezența lui Dumnezeu a fost resimțită mai puternic în serviciile bisericii. Noua situație financiară a determinat înaintarea proiectelor de slujire și a clădirii ce era planificată. Iar cel mai interesant lucru a fost faptul că membrii bisericii au pășit într-un sezon extraordinar, un sezon de mântuire a multor suflete pierdute, intrând astfel în Împărăția lui Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13410-devotional-ce-ar-fi-fost-daca?fbclid=IwAR3tmahgLQrKaXEYC5awNHWUOLRLQsNKxI6fcUYPNP1Jc3SDp7ZlhmLaI00

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: