EDITORIALE

Senator american somat să nu mai posteze versete biblice pe pagina sa de pe o reţea socială

Un senator american din partea statului Louisiana a declarat că nu va înceta să posteze versete din Sfânta Scriptură, după ce o organizaţie denumită Freedom From Religion Foundation (FRFF) (Fundaţia pentru Libertate Fără Religie, n. trad.) i-a cerut să şteargă astfel de postări făcute pe contul lui oficial de senator şi de a se abţine de a face astfel de postări în viitor.

„Fundaţia ‘Freedom From Religion’ mi-a cerut să nu mai împărtăşesc versete biblice cu voi. Refuz să fiu presat în a-mi anula credinţa creştină. Cererea lor este respinsă,” a postat senatorul.

FRFF i-a trimis o scrisoare senatorului pe 14 august după ce „un cetățean îngrijorat din Louisiana” i-a alertat despre acţiunile senatorului. În scrisoare se afirmă că senatorul are toată libertatea să-şi exprime religia în viaţa sa privată, însă folosirea contului său oficial de parlamentar pentru a distribui porţiuni din Scriptură ar viola Constituţia americană, care prevede separarea bisericii de stat.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2020/09/06/senator-american-somat-sa-nu-mai-posteze-versete-biblice-pe-pagina-sa-de-pe-o-retea-sociala/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: