EDITORIALE

Devoțional | Îngustă este calea

Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.- Matei 7:14

A-L urma pe Dumnezeu înseamnă a merge pe „calea îngustă”, înseamnă să înfrunți adversitate. Îți prezint în continuare câteva lucruri care pe mine mă ajută să înaintez:

  1. Cuvântul lui Dumnezeu este granița pentru viața mea. Atât timp cât stau între limitele trasate în Scriptură și cât rămân ancorat în Hristos, voi avea înțelepciune și voi înțelege ce trebuie să fac. Dumnezeu este credincios Cuvântului Său.
  2. Trebuie să fiu dispus să termin ceea ce am început. Dumnezeu folosește oameni dedicați, care nu sunt conduși de emoții. Este ușor să fii entuziasmat la început, când lucrul este nou, dar cei care trec linia de sosire au tot dreptul să fie cu adevărat entuziasmați.
  3. Când nu este nimeni care să mă ajute, ajung să Îl cunosc foarte bine pe Isus. Calea îngustă a umblării cu Dumnezeu și a neconformării căii lumii este adesea o cale a singurătății. Însă a da totul pentru a câștiga intimitatea cu Hristos merită mai mult decât orice aș putea câștiga în lumea aceasta.

Cred că aceste adevăruri te pot ajuta și pe tine, la fel cum mă ajută pe mine. Amintește-ți întotdeauna că, deși înfrunți opoziție, pentru marea răsplată care-ți stă înainte, se merită să umbli pe calea îngustă.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13321-devotional-ingusta-este-calea?fbclid=IwAR1hazz76pzguw0MT4nylhAHh05mlpPbW7N8LQiSvECemr4goMF8o28OU_U

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura