EDITORIALE

Devoțional | Lasă ca lumina ta să lumineze

Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri. – Matei 5:16

Faimosul filosof și orator Edmund Burke a spus odată: „Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.” Este cât se poate de adevărat. A nu face nimic este ușor, dar, în același timp, este periculos. Atunci când nu există opoziție față de rău, se înmulțește.

Toți cădem în capcana de a ne plânge cu privire la lucrurile care nu merg bine. Însă acest lucru nu face altceva decât să ne descurajeze și mai mult. A te plânge nu schimbă nimic, deoarece această atitudine nu conține nicio putere pozitivă.

Imaginați-vă ce dezastru ar fi în întreaga lume, dacă Dumnezeu nu ar face altceva decât să Se plângă cu privire la tot ceea ce merge prost, de la creație până acum. Dar Tatăl nu Se plânge. El continuă să fie bun și să lucreze pentru dreptate. Răul este puternic dar binele este și mai puternic.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13316-devotional-lasa-ca-lumina-ta-sa-lumineze?fbclid=IwAR3ZN7JqOV-iJGdzWuhqKwnTdRxvcFFkg3pClT2_LJZ0SPwjMALq-U6AFtg

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: