ULTIMELE STIRI

Mama a decedat de CANCER iar casuta sta sa cada pe noi!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Dragi prieteni, dorim să ne mobilizăm pentru un caz crunt din Glambocelul, judetul Argeș de unde mama a trei copilași micuți a decedat după o luptă cruntă cu un CANCER monstros! Deși a aflat în urmă cu doar 3 luni că suferă de CANCER la rinichi cu metastaze la ficat, diagnosticul a fost pus prea târziu pentru a se mai face ceva pentru ea… refuzată de către un spital, și-a trăit ultimele clipe în agonia de a fi departe de familie, cu puține speranțe de supraviețuire și cu gândul la copilașii care, poate acasă, nu aveau o bucată de pâine pe masă.

Tatăl a fost nevoit să își abandoneze serviciul pentru a le fi alaturi copilașilor, astfel familia momentan nu mai are nici un venit în afară de alocațiile copiilor. Familia este extrem de săracă, locuiesc intr-o casa ce stă să cadă pe ei dintr-o clipă în alta, copiii sunt mici, mezina familiei avand doar un anișor.

Dorim să ne mobilizăm pentru acest caz deosebit de grav, avem nevoie de sprijinul tău pentru a-i ajuta pe termen lung și pentru a le asigura o locuință sigură. Implică-te și tu pentru acești 3 copilași rămași fără mămica lor! Împreună putem să preluăm o parte din povara imensă rămasă acestui tătic  văduv.

Cuvintele unui tată distrus sufletește:

”Dragi prieteni, numele meu este Sandu Drăghici, un tată văduv  și îndurerat. Deși am fost o familie cu venituri reduse, ne descurcam cu greu dar eram împreună și asta ne împlinea sufletește. Necazul cel mare a venit peste noi la scurt timp după ce soția mea a dat naștere la cea de-a treia comoară a noastră. A început să acuze dureri constante, crize de rinichi și tratamente fără rezultat, dar prea târziu, după aproximativ un an de la debutul simtomelor, am aflat că ea suferea de ceva mult mai grav: CANCER! Am sperat clipă de clipă că soția mea va avea șansa la vindecare, am sperat să o aduc înapoi copilașilor noștri ce întrebau mereu de mămica lor: dimineața la trezire întrebau de ea cu speranță în glas iar seara la somn, cu lacrimi în ochi.

Mi-a fost prea greu în aceste luni, dar greutatea mea nici nu se compară cu durerile prin care a trecut Ramona în spital, chinul de a nu-și avea familia lângă ea. Datorită pandemiei și resurselor financiare reduse, noi nu aveam voie să o vizităm.  Sper doar că acum și-a găsit liniștea printre îngeri pentru că de durerea trupească a scăpat. S-a chinuit un an până a aflat diagnosticul iar după ce s-a aflat boala de care suferea, banii au fost piedica ce a stat în calea vindecării ei…am încercat tot ce a stat în puterea noastră, dar din păcate toate au fost în zadar: pentru ea a fost prea târziu!

Acum sunt distrus…am rămas singur, cu trei copilași mici, nu am cu cine îi lăsa să încep serviciul, casa noastră stă să cadă pe noi, mâncarea este tot mai puțină, și ușor, toate speranțele mele se spulberă. Am nevoie de ajutorul tău, suflet bun!

Fără sprijin în momentele acestea critice, copiii mei vor face foamea. Te rog, să nu rămâi nepăsător!

doneaza pe site> https://www.sperantapentruromania.ro/

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28985 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: