ULTIMELE STIRI

Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU profită de pandemia de COVID-19 pentru a susține finanțarea avorturilor

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Consiliul pentru Drepturile Omului din cadrul Organizației Națiunilor Unite a încheiat săptămâna trecută cea mai recentă întâlnire de la Geneva. Corect ca formă, consiliul a adoptat o rezoluție care promovează avortul sub pretextul răspunsului la COVID-19.
Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a avansat rezoluția zilei de 17 iulie sub tema sfârșirii discriminării împotriva femeilor și fetelor. A făcut afirmația radicală că „serviciile medicale sexuale și reproducătoare,” inclusiv „avortul sigur” sunt „servicii medicale esențiale” în contextul pandemiei de COVID-19.
Această nouă rezoluție susține evidența clară că ONU folosește fondurile coronavirus pentru a promova avortul.
Date emise recent de ONU susțin că 5 milioane de femei din 25 de țări cu venit mic au cerut „servicii sexuale și reproducătoare” drept rezultat al ajutorului pandemic. „Serviciile” sunt definite drept inclusiv avortul, practic distinct de ceea ce ONU desemnează drept îngrijiri asociate cu îngrijire maternă.
ONU, de asemenea notează faptul că 800 000 de tineri cu vârste între 10 și 24 de ani au primit aceste servicii și informații asociate din programele organizației legate de COVID-19.
Astfel de activități arată penibilul actorilor din ONU pentru manipularea problemelor critice, extrem de sensibile-cum ar fi discriminarea femeilor și fetelor- în mijloace de promovare a avortului.
Toți suntem de acord că femeile și fetele sun afectate disproporțional de pandemie. Aceasta poate cuprinde dezavantajul socioeconomic exacerbat al serviciilor de sănătate esențiale (inclusiv pentru mame), oportunități educaționale limitate și multe altele.
Aceste repercusiuni urgente și tragice sunt cu atât mai devastatoare atunci când sunt exploatate pentru evenimente controversate.
Condusă de guvernul din Mexic, rezoluția Consiliul pentru Drepturile Omului asupra discriminării face referire simbolică la promovarea avortului atunci când „nu este împotriva legii”. Cu toate acestea, statele membre ale ONU ar trebui să acorde puțină importanță acesteia, având în vedere constatările recente că atât Organizația Mondială a Sănătății, cât și Fondul pentru Populație al ONU promovează avortul, încălcând suveranitatea statului.
Fondul pentru populație al ONU, de exemplu, are un sistem de comenzi online în care indivizii aflați într-un cadru umanitar pot comanda truse de avort. Trusele, cu un preț standard de 746.65$, pot fi expediate pentru a ajunge între două și șapte zile și conțin toate materiale
le necesare avortului pentru un anumit număr de persoane, timp de trei luni.
Dacă este necesar, un calculator este oferit pentru a adapta cantitatea mai exact, în funcție de numărul de locuitori.
Aceste truse sunt expediate către țări care trec prin crize umanitare, cum ar fi Ecuador, fără considerație pentru legile naționale.
Rezoluția Consiliul pentru Drepturile Omului susține, de asemenea, „educația sexuală globală” drept presupus antidot al problemei discriminării. Acest „tip de educație”, articulată pentru prima dată de UNESCO și acum integrată în sistemul ONU, include programe de învățământ concrete pentru îndoctrinarea extremă a copiilor, începând din primii ani de școală.
Rezoluția susține că refuzul educației sexuale cuprinzătoare reprezintă discriminare împotriva fetelor și, prin urmare, reprezintă un abuz al drepturilor omului.
Educația sexuală cuprinzătoare rămâne contestată pe scară largă în dezbaterile din Statele Unite ale Americii și este deseori refuzată de statele membre în procesele votate. În acest caz, a fost propusă pentru vot alături de diferite afirmații legate de avort, și contestată de 11 dintre cele 47 de state membre ale consiliului. Limbajul avortului a primit 13 voturi provocatoare.
Deși nu este suficient pentru a constitui o inversare, această disidență arată clar că aceste ordine de zi sunt departe de a fi consimțite pe scena internațională, și nu se poate spune că sunt forța dreptului internațional.
Susținătorii educației sexuale cred că interzicerea acestei „învățături” pentru copii echivalează cu exploatarea discriminării pentru a răspândi ideologia.
De exemplu, luați un caz în desfășurare din Ecuador, cu privire la Paola Guzman Albarracin. Această femeie tânără a fost abuzată sexual de directorul adjunct al școlii sale, care a cerut pentru ea un avort când a rămas însărcinată.
Guzman a fost supusă încă unui abuz sexual de către medicul școlii, care a forțat-o să aibă relații intime cu el pentru a-i face avortul.
Ea s-a sinucis în 2002, la vârsta de 16 ani.
Human Rights Watch a trimis o scurtă prezentare amicus curiae ca răspuns la acest caz la Curtea Inter-Americană a Drepturilor Omului. Pe scurt, aceasta afirmă că educația sexuală completă „lasă copiii și adolescenții fără informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză despre sexualitatea și reproducerea lor, care, la rândul lor, îi pot face vulnerabili la exploatare și abuz sexual, sarcină neplanificată și nedorită și întreruperea nesigură a sarcinii.”
Fără îndoială, Guzman a fost victima unei activități criminale. Dar afirmația făcută de Human Rights Watch, susținută de Consiliul pentru Drepturile Omului, că educația sexuală cuprinzătoare i-ar fi schimbat cumva această soartă nu numai că este în mod clar eronată, ci are ca efect direcționarea greșită a culpabilității.
Realitatea este aceea că o mare parte din educația sexuală are un material extrem de necorespunzător, bazat pe pornografie, care este oferit copiilor de vârstă fragedă și fără supraveghere parentală.
Toată lumea este de acord că trebuie să fie pregătiți copiii pentru a evita situațiile care îi pot răni, dar îndoctrinarea lor sub forma educației nu va contribui la siguranța lor.
După cum a precizat ambasadorul ONU al SUA, Kelly Craft, „Punctul principal ONU, Consiliul Drepturilor omului, s-a dovedit politizat și ineficient”. Cel mai recent exemplu reafirmă certitudinea deciziei Statelor Unite de a se retrage din consiliu.
În același timp, acțiunea Consiliul pentru Drepturile Omului evidențiază nevoia urgentă a unor state membre rezonabile ONU care să schimbe discursul pentru a cruța viețile inocente.

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28985 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: