EDITORIALE

Fotbalistul care se laudă cu Dumnezeu și îi încurajează pe adversari | David Alaba: „Puterea mea e în Isus”

David Alaba: „Puterea mea e în Isus”.

Fotbalistul austro-nigerian, jucător în echipa Bayern München, și-a exprimat în mod deschis încrederea în Hristos când a sărbătorit câștigarea trofeului Ligii Campionilor.

David Alaba, fundașul FC Bayern München, a celebrat câștigarea trofeului exprimându-și credința în Dumnezeu.

Clubul german de fotbal a câștigat recent finala celui mai important campionat european împotriva francezilor de la Paris Saint-Germain, cu 0-1, în Lisabona, pe data de 23 august.

Aflați pe terenul de fotbal, pe când sărbătoreau victoria în fața a milioane de telespectatori (stadionul era gol din cauza restricțiilor impuse în contextul COVID-19), Alaba și-a dat jos tricoul în culorile echipei și și-a luat unul alb, cu mesajul „Puterea mea e în Isus”, scris cu litere negre îngroșate.

Pe spate se putea citi un alt mesaj: „Black Lives Still Matter” („Viețile negrilor contează încă”). Mai târziu în cursul serii, David a postat pe conturile sale – rețele sociale – un mesaj: „Totul e posibil prin puterea Duhului Sfânt! Campionii Europei!”

Alaba joacă pentru Bayern München de peste 10 ani și a câștigat în acest răstimp 2 Ligi ale Campionilor, de 9 ori – campionatul Germaniei, având în palmares și un Campionat Mondial al Cluburilor.

David s-a născut în Austria și joacă pentru echipa națională a țării sale, dar tatăl e nigerian, iar mama e filipineză. De multe ori și-a exprimat credința în public. „Puterea mea e în Isus” e mottoul folosit de câteva ori.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: