Anunturi

Devoțional | Dă-I cenușa din viața ta

Cât este de departe răsăritul de apus, atât de mult depărtează El fărădelegile noastre de la noi. – Psalmul 103:12

Când Îl lăsăm pe Tatăl să dea la o parte mizeria noastră, El o poate transforma într-un miracol. Dumnezeu are abilitatea să folosească chiar și greșelile noastre spre un bine final, dacă noi ne încredem în El.

Isaia 61:3 spune că El ne va da frumusețe în loc de cenușă, însă am observat că mulți oameni vor să își păstreze cenușa, zgura trecutului, ca o amintire a lipsurilor și eșecurilor. Vă încurajez să dați drumul cenușii, pentru a vă îndrepta spre ceva nou.

Prea mulți oameni trăiesc în trecut, simțindu-se ca și când nu mai pot avea nicio șansă. Ai tu nevoie de o a doua șansă? Cere-i lui Dumnezeu o a doua, a treia, a patra, a cincea sau a oricâta ai nevoie. Dumnezeu este plin de îndurare și îndelung răbdător, iar bunătatea Lui nu are margini și niciodată nu se va sfârși. Biblia spune că El a îndepărtat nelegiuirea de la tine, astfel că acum nu mai ești agățat de ea.

Isus a venit să ridice povara, însă tu trebuie să fii gata să-i dai drumul și să crezi că El este mai mare decât greșelile tale. Astăzi, dă-i Lui cenușa din viața ta.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: