ANUNTURI

Devoțional | Dai socoteală doar înaintea lui Dumnezeu

Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu. – Romani 14:12

Prea mulți oameni nu reușesc să împlinească scopul lui Dumnezeu pentru viața lor, deoarece sunt prea preocupați în a-i ține fericiți pe toți cei care sunt în jurul lor. Lumea este plină cu oameni care cred că știu mai bine decât tine ce ar trebui să faci cu viața ta.

Biblia spune însă că, în ceea ce privește felul în care ți-ai trăit viața, vei da socoteală lui Dumnezeu, nu altcuiva. De aceea, trebuie să trăim fiecare zi prin harul lui Dumnezeu, făcându-ne partea într-un mod plăcut Lui.

Ai suficientă îndrăzneală să-ți urmezi inima și nu mulțimea din jur? Ești focalizat pe Hristos, chiar și atunci când în jurul tău sunt voci care caută să te abată de la scopul tău?

Sunt două feluri de oameni în lume: cei care așteaptă să se întâmple ceva și cei care fac lucrurile să se întâmple. Dumnezeu te-a chemat să faci lucruri mari pentru Împărăția Lui – și în Isus Hristos, Dumnezeu ți-a dat tot ceea ce ai nevoie pentru a le împlini.

Așadar, trăiește-ți viața cu scop. Nu sta doar uitându-te să vezi ce fac alții, ca apoi să urmezi mulțimea. Trezește-te, ia o decizie și pornește!

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: