Articole

Devoțional | Asumă-ți responsabilitatea

Ferice de omul pe care-l pedepsești Tu, Doamne, și pe care-l înveți din legea Ta, ca să-l liniștești în zilele nenorocirii, până se va săpa groapa celui rău! – Psalmul 94:12-13

Când viața sau oamenii ne dezamăgesc, avem responsabilitatea de a rămâne stabili și de a continua scopul lui Dumnezeu pentru viața noastră.

Citiți Psalmul 94:12-13. Observați că nu ni se spune că Dumnezeu ne păstrează calmul; spune că El ne dă puterea să ne menținem calmi. Noi suntem parteneri cu Dumnezeu. Partea Lui este de a ne da abilitatea și partea nostră este de a fi responsabili în a o exersa.

Responsabilitate înseamnă „a răspunde la abilitatea pe care o avem.” O persoană iresponsabilă dorește ca Dumnezeu să facă totul, în timp ce el nu face nimic, ci doar își urmează simțirile. Dar nu trebuie să lăsăm simțurile să ne conducă. Declară cu voce tare chiar acum: „Am terminat cu plângerea de milă.” Vă garantez că, dacă în loc să mai evitați problemele, deveniți responsabili, în final vă veți simți mult mai bine.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: