EDITORIALE

Devoțional | Nu ești o surpriză pentru Dumnezeu

Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoşteam, şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte… – Ieremia 1:5

Te simți vreodată ca și cum Dumnezeu ar fi dezamăgit de tine? Eu obișnuiam să mă simt astfel, pănă când într-o zi El mi-a spus: „Știi, Joyce, tu nu ești o surpriză pentru Mine. Am știut ce am obținut când te-am creat.”

Gândiți-vă la aceasta! Dumnezeu știe sfârșitul încă de la început și toate zilele vieții noastre sunt scrise în cartea Lui. Chiar înainte ca noi să apărem pe planetă, Dumnezeu știa deja fiecare decizie pe care o vom face, bună sau rea. El știe deja cuvintele pe care gura noastră nu le-a rostit încă astăzi – și ceea ce vom spune peste un an.

Uneori ne gândim că Dumnezeu este întotdeauna dezamăgit de noi. Este adevărat că facem greșeli și că nu ar trebui să fim relaxați – trebuie să le luăm în serios. Dar în ciuda greșelilor noastre, Dumnezeu are speranță pentru noi și știe că ne poate schimba, dacă stăm aproape de El.

Dumnezeu nu este dezamăgit. El este plin de speranță, în timp ce noi suntem îngrijorați! El crede în noi mai mult decât o facem noi înșine.

Rugăciune

Doamne, speranța care Tu o ai pentru mine este așa de încurajatoare și mă inspiră. Chiar atunci când eu nu cred în mine, știu că Tu o faci, iar aceasta îmi dă putere să-mi înțeleg greșelile și să te urmez pe Tine.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: