EDITORIALE

Ce e tulbure nu se vinde – Alexandru Fintoiu

sermon-may-5th-2013-john-51-15-a-poolside-proclamationScăldătoarea Betesda era precum o stațiune de turism. Bolnavi de toate felurile așteptau ca apa să fie tulburată de îngeri. Pentru apa aceea tulbure așteptau oameni mulți. Avea proprietăți miraculoase însă doar pentru primul care intra în ea.

Dacă se întâmpla azi la vreun izvor ce se întâmpla atunci la Betesda s-ar fi pus bilet de intrare sau sechestru pe bogățiile statului. Dar astăzi apa tulbure nu s-ar vinde. Apa minerală în stadiul ei natural de la izvor o iei limpede dar după un timp devine gălbuie datorită mineralelor prezente în cantități mari.

Și uite așa apa plină de minerale e filtrată în așa fel încât să devină cristalină ca să o poți cumpăra din magazin. Oare dacă n-ar fi așa, cine ar cumpăra apă gălbuie? Și tot așa mi-am dat seama că apa minerală de fapt e minerală cu adevărat doar pe etichetă.

Dar un produs îl cumperi numai dacă arată bine, nu te interesează „micile” detalii. Ignoranța este una din bolile veacului.

Biserica adevărată în Hristos tulbură apa inimilor prezente la închinare. Nu știu cât de bine arată din afară o adunare cu oameni prin care lucrează Duhul Sfânt, dar important este că Dumnezeu transformă oameni, nu noi.

Uneori, ce e tulbure e mai sănătos decât ce e limpede. Dar ce e tulbure nu se vinde.

Hristos e fără plată.

 

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu http://www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: