VIDEO-URI

Nicoleta Adascalului – Cântarea zdrobirii [OFFICIAL VIDEO]

Ce este un duh zdrobit?
Este inima care se frământă cu întrebări fără răspuns, plină de întristare, temeri, oboseală, descurajare, suferință, ce resimte deșertăciunea lucrurilor din jurul ei, fără putere. Cântarea zdrobirii vorbește despre această stare a inimii!
Proverbe 18:14 spune: ”duhul omului îl sprijină la boală. Dar duhul doborât de întristare,cine-l va ridica?”
Domnul îngăduie o astfel de vreme și în viața creștinilor ca să le frăgezească inimile, pentru ca El să trăiască deplin în urma zdrobirii! Valurile vieții ne vor întări puterile dacă nu ne lăsăm copleșiți de ele, ci ne ținem strâns de Domnul.
1 Petru 5:10b „după ce veţi suferi puţină vreme, vă va desăvârşi, vă va întări, vă va da putereşi vă va face neclintiţi”.
Versetele menționate în derularea videoclipului sunt tratamentul pe care Domnul îl prescrie inimii zdrobite. Încredeţi-vă în Domnul voi, sfinţii Lui, pentru că de nimic nu duc lipsa cei ce se încred în El!
Mulțumesc Domnului pentru acest proiect musical care a adus încurajare inimii mele și mă rog să fie o încurajare pentru fiecare inimă zdrobită.
Roxana Popovici și Corneliu Matei mi-au trimis această cântare pentru a o asculta. Am izbucnit în plâns pentru că era deja de acolo, din inima mea. Numai Dumnezeul nostru măreț putea potrivi împrejurările atât de bine! Toată Gloria să fie doar a Lui!

Voce: Nicoleta Adascălului
Voci adiționale: Tabita Vieriu
Muzică și text: Roxana Popovici și Corneliu Matei
Instrumental și mixaj: Daniel Carcea
Video: Emi Boldan (https://www.emiandtabita.com)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: