ANUNTURI

Pentru o Românie în care copiii tăi să aibă viitor! Semnează și tu!

Cerem președintelui României, Klaus Iohannis, să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senatul României, care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen. Activitățile care încalcă normele de moralitate, nu pot fi socotite educative.

Este important ca elevii să fie informați corect, nu manipulați. Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănătatea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative.

Senatul României a adoptat în 16 Iunie 2020 un amendament la Legea Educației, L 87/2020, prin care sunt interzise „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Semnează și tu pentru o educație normală în România.

https://www.petitieonline.com/cerem_preedintelui_iohannis_s_promulge_legea_privind_interzicerea_prozelitismului_pe_baza_criteriului_identitii_de_gen?utm_source=fb_share&fbclid=IwAR12hHlZheVPiL-IdFujR_8nmiSdsiIQtFnaGgunw2kmpbpIeZ_Oecbq224

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura