ANUNTURI

Devoțional – Sângele lui Isus

De aceea este scris: „Omul dintâi Adam a fost făcut un suflet viu (o personalitate individuală).” Al doilea Adam (Hristos) a fost făcut un duh dătător de viaţă (care aduce morții la viață). – 1 Corinteni 15:45 (Biblia Amplificată)

Conceptul sângelui lui Hristos îi derutează pe unii oameni, dar fără o înțelegere corectă a acestuia, credincioșii nu-și pot însuși puterea sa.

Când Adam a păcătuit, păcatul lui a fost transmis prin sânge. David a recunoscut acest adevăr în Psalmul 51:5: „Iată că sunt născut în nelegiuire și în păcat m-a zămislit mama mea”.

Isus a venit să răscumpere omenirea, să ne cumpere libertatea și să ne readucă la starea noastră inițială. Cum ar putea să facă El asta cu un sânge păcătos?

Isus este numit ultimul Adam, în 1 Corinteni 15:45. Pentru că El S-a născut din Dumnezeu, nu din om, există viață în sângele lui Isus și atunci când este aplicat în mod corespunzător, viața din sângele Său va câștiga și va birui moartea care lucrează în noi prin păcat.

Dumnezeu vrea să ne readucă în poziția noastră de autoritate. El a făcut deja toate aranjamentele. Am putea spune că „a încheiat înțelegerea”. Prețul de răscumpărare a fost plătit integral. Am fost cumpărați cu un preț – sângele prețios al lui Isus.

Rugăciune
Doamne, sunt răscumpărat și făcut liber în Numele lui Isus. Chiar dacă am fost născut în păcat, sângele lui Isus m-a curățit. Îți mulțumesc, Doamne!

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12651-devotional-sangele-lui-isus?fbclid=IwAR17x61lzwLKLWRR-ITWW00o5chggZg5njnNfiV62iQ3JyWqnT0lKagW7ng

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: