ANUNTURI

Gânduri de sfârșit de an și început de an nou pentru români

Gânduri de sfârșit de an și început de an nou pentru români

Ceaușescu a fost un dictator care a ucis mii de oameni prin închisori, în goana lui după prostie.
La Revoluție ne-am câștigat elemente ale libertății noastre ca națiune, însă parte din libertatea noastră ne-a fost arestată de Iliescu & Comp. Mai mult, țara a fost jefuită de acești hoți și corupți!
Acum trăim o perioadă dificilă a istoriei, perioadă în care un socialism sălbatic dorește globalizarea mondială, reducerea libertăților noastre și supunerea tuturor națiunilor la o elită mondială anticristă.
La o asemenea conjunctură n-avem nevoie să ne conducă nulități și nici n-avem nevoie de un electorat analfabet din punct de vedere electoral. Suntem surprinși din nou nepregătiți în fața provocărilor istorice și a atacurilor unui sistem globalist, sistem anticristic care e unul din cele mai periculoase cu privire la liberatatea noastră, un sistem care vrea să ne modeleze pe toți, dorește desființarea granițelor, dorește o migrație liberă, de fapt o ciocnire între civilizații, pentru a ne putea controla pe fiecare în parte și a putea mai ușor să decimeze populația lumii.
Într-o asemenea conjunctură, gândiți-vă că niște oameni de teapa lui Dragnea și „păpușa” Dăncilă conduc guvernul și Parlamentul României. O Românie care urmează să preia guvernarea Uniunii Europene, într-o situație de criză, situație în care ar putea să încline balanța către libertatea adevărată și nu către un socialism sălbatic care stă cu „barda” globalizării deasupra tuturor.
Însă are România oameni competenți, oameni de Stat care într-adevăr să aibă o gândire matură și competentă pentru marile provocări ale perioadei istorice actuale? Nu-i vremea să ne închinăm camarilei neocomuniste PSD&Comp, însă nici a închinării înaintea socialiștilor-globaliști din UE.
Urmează alegeri în UE la anul și alegeri prezidențiale în România, oare suntem cu adevărat gata de aceste provocări? Oare într-adevăr generația tânără este dornică să se implice în alegerile electorale care vor defini viitorul lor?
Ca să nu mai vorbesc de biserici, biserici creștine care se uită exact ca „boul la poarta nouă” la conjunctura actuală și tac.
Preoții din bisericile istorice s-au integrat perfect în structura politicului, merg mână în mână, și-au integrat perfect socialismul în structurile lor bisericești de tip umanist. Ce să mai spun despre cultele protestante care cu ani în urmă erau dedicate reformei și a întoarcerii la Scriptură, iar acum au ajuns să calce pe urmele bisericilor istorice, spre ierarhizare și spre umanism.
În toată lumea totul tinde spre anti-creștinism și pregătirea venirii anticristului pentru controlul global, iar cei mai mulți pastori cu Bibliile în mâini nu protestează, ci se potrivesc extraordinar acestui sistem, prin controlul membrilor și teologii marxiste, materialiste și centrate pe omul dumnezeu.
Cam asta-i conjunctura actuală dragii mei, mari provocări, cu președinți, parlamente, conducători de țări și religii care pozează în mesia a vremurilor noastre, în hristoși mincinoși și urmăresc cu adevărat globalizare, control, putere și bogăție, neștiind că în spatele lor se află satana, cel care pregătește asaltul final asupra omenirii.
La mulți ani cu discernământ de la Duhul Sfânt tuturor românilor!

Simion Ioanăș

https://paginacrestina.wordpress.com/2018/12/22/ganduri-de-sfarsit-de-an-si-inceput-de-an-nou-pentru-romani/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: