EDITORIALE

Toni Berbece: Denaturare fără Dumnezeu…

Iubești și cauți să rezolvi mai mult problemele animalelor decât ale orfanilor și văduvelor. E scump să dai unui copil sărac niște medicamente, niște pamperși, o cutie de lapte, toate aceste nu depășesc 200-300 de lei, dar 500-600 de lei vaccinurile la un animal ți se par ieftine…

Iubești și îngrijești hedonic acest trup pieritor și repede ofilitor, în timp ce sufletul e mort și miroase greu oriunde te duci. Pentru trup decretăn stare de urgență, dar pentru suflet ignorăm orce stare de alertă. De ce furt e doar când furi lucruri mareriale, nu și când furi încredere, când furi pacea, când furi liniștea și când furi inimile altora pentru a-ți bate joc de ele?

Iubești și porți de grijă oricărei pofte lumești, timp în care sufletul nici nu mai are pofte spirituale, nu mai are nicio tresărire de conștiință și nicio nevoie de Dumnezeu. E scumpă o Biblie de 50 de lei, dar prea ieftină o vacanță de 1000€ în țări străine.

Iubești privitul pofticios al lumii spre păcat și hrănești mai mult pofta stricată a ochilor după lumea pieritoare decât pofta sufletului după viața nesfârșită oferită de Dumnezeu. Poți pierde 7 ore continuu pe seriale preferate, dar îți “lăcrimează ochii de oboseală” după 10 minute de citit în Biblie.

Iubești să petreci timp cu cel ce te minte că beția, curvia, minciuna, furtul, ura, răzbunarea, invidia sunt căi ale fericirii, timp în care adevărata cale a fericirii îți produce silă, iar acea cale știi bine că e credința autentică în Dumnezeu. Nu poți moșteni Cerul, ale căruia fapte le urăști…

--

Unde nu-i iubire de Dumnezeu e iubire denaturată de orice e stricat, iar ce-i stricat atrage musca rea a diavolului, adica demonul de necurăție, care-și depune ouăle și apoi viermii morții.

Alege-L pe Hristos și vei cunoaște fericirea!
Cu prețuire,
Toni Berbece

#BisericaProfides

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura