EDITORIALE

Devoțional – Rugându-te în Numele Lui

Adevărat, adevărat vă spun că, orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, vă va da. Până acum n-aţi cerut nimic în Numele Meu: cereţi şi veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină. – Ioan 16:23-24

Când fiul nostru cel mai mic era încă în școală, am avut oameni care stăteau cu el când călătoream cu Dave. Pentru a putea primi tratament medical, în caz de nevoie, a trebuit să semnăm un document care dovedea că aveau dreptul să folosească numele nostru în numele fiului nostru – practic, să ia decizii în locul nostru.

Așa a făcut Isus pentru ucenicii Săi și, în cele din urmă, pentru toți cei care aveau să creadă în El. A spus că Dumnezeu va răspunde atunci când ne rugăm în Numele Său. Aceasta este autoritatea pe care am primit-o în Numele Lui!

Numele Lui Îi ține locul – Numele Lui Îl reprezintă. Când ne rugăm în Numele Lui, este același lucru ca și când El Se roagă. Acest privilegiu pare aproape prea minunat ca să fie adevărat! Dar noi putem să-l credem pentru că este susținut de Scriptură. Folosește autoritatea Numelui lui Isus și pune această putere la lucru pentru a birui răul și a atrage binecuvântările lui Dumnezeu în această lume.

Rugăciune

Doamne, mă rog Ție cu îndrăzneală în Numele lui Isus, știind că Tu mă asculți și ești gata să răspunzi. Îți mulțumesc pentru privilegiul minunat de a mă ruga în Numele Fiului Tău.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12605-devotional-rugandu-te-in-numele-lui?fbclid=IwAR2-wzgzMWflA5S6VN-dC7q2FJPAeLy7k6FFSckfZ5ZhYLUYcj5Xxpd1caM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: