ANUNTURI

Devoțional – Domnul este tăria ta

Încolo, fraţilor, întăriţi-vă (prin unirea cu El) în Domnul şi în puterea tăriei Lui (acea tărie pe care puterea Lui nemărginită o oferă). – Efeseni 6:10 (Biblia Amplificată)

Trebuie să ne dăm seama că o parte a planului diavolului pentru credincioși este să ne obosească. Daniel 7:25 oferă o descriere vie a unei vedenii pe care profetul Daniel a primit-o: „Și el … va asupri pe sfinții Celui Preaînalt…”

Dar Dumnezeu vrea să fii încurajat! Romani 8:37 oferă creștinilor această veste bună: „Totuși, în toate aceste lucruri suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit”. „Mai mult decât biruitori” înseamnă că înainte ca problemele să apară, știm deja cine câștigă. Îmi place asta, ție nu?

Putem lua hotărârea  în inimile noastre să avem o relație strânsă cu Dumnezeu, prin rugăciune și Cuvântul Său și astfel vom fi întăriți în mod constant prin puterea promisiunilor Sale. Intimitatea cu Dumnezeu produce creștini puternici, care-l pot birui pe diavol!

Trăiește cu încredere deplină în puterea lui Dumnezeu și nu te teme de încercările care pot produce războinici obosiți și sfinți asupriți. Rămâi tare în El și în puterea tăriei Lui.

Rugăciune

Doamne, doar Tu ești puterea mea. Nu-L voi lăsa pe Satana să mă facă un creștin asuprit, ci voi fi întărit prin părtășia cu Tine.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12600-devotional-domnul-este-taria-ta?fbclid=IwAR22jNvw0uJxe3UvK64o54II5eBrbME1UWRPFS6FxcjeBVxLJ4najottu18

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: